Vergoeding behandeling

vergoeding behandeling

Vergoeding behandeling

 

U kunt de behandelingen declareren bij uw zorgverzekeraar.

Op alle geleverde diensten zijn de algemene voorwaarden van Pijnzorg Actief van toepassing.

Wilt u vooraf controleren voor welke vergoeding u in aanmerking komt, dan is het belangrijk dat u de volgende gegevens van Pijnzorg Actief bij uw zorgverzekeraar doorgeeft:

  • AGB code zorgverlener: 91009419
  • AGB code praktijk: 41417813
  • BIG registratie nummer: 19053071430
  • V&VN relatienummer: 221979
  • KIWA registratienummer: 11604 (gecertificeerd)

Vergoeding behandeling door uw ziektekostenverzekering

Bedrijven die geïnteresseerd zijn kunnen contact opnemen door te mailen met cindy.mastenbroek@pijnzorgactief.nl of telefoneren via 06-57236323

Pijnzorg Actief werkt volgens vastgestelde kwaliteitseisen:

  • Ik ben BIG-geregistreerd HBO-verpleegkundige, HBO pijnconsulent en ACT-therapeut.
  • Pijnzorg Actief is in het bezit van het KIWA-certificaat ZZP’ers in de Zorg. Hiermee voldoet Pijnzorg Actief aan de beroeps- en ondernemerseisen en verleent kwalitatief goede zorg. Voor patiënten is het keurmerk een belangrijk hulpmiddel om een goede en veilige keuze te maken uit het aanbod van zorgverleners. Het is een verplicht keurmerk voor individuele contractering via Zorgverzekeraars.
  • Lid van de beroepsvereniging en kwaliteitsregister V&VN.

Kwaliteit en persoonlijke aanpak staan bij Pijnzorg Actief voorop!

Voor meer informatie omtrent vergoedingen bij Pijnzorg Actief Contactpagina of bel: 06-57236323 of mail naar: cindy.mastenbroek@pijnzorgactief.nl

In het kader van vaardigheden/ competentieontwikkeling, preventie van ziekteverzuim, arbeidsongeschiktheid, reïntegratietrajecten en loopbaanontwikkeling zijn óók werkgevers steeds vaker bereid om de kosten van behandelingen voor hun werknemers (deels) te vergoeden hetgeen zich snel terug verdient in de vorm van beter functioneren, vitaliteit en ook een vergrote loyaliteit.

Ziekteverzuim is erg duur!

Informeer naar mogelijkheden bij uw leidinggevende of personeelszaken van het bedrijf waar u werkt en wijs hen op de mogelijkheden van het aanbod van Pijnzorg Actief.