Accepteert u uw klachten?


Vaak hoor ik mensen met chronische klachten en pijn zeggen: ‘Ik kan deze situatie niet accepteren, ik weet hoe het vroeger was!’

De enorme impact die chronische aandoeningen hebben op het leven, zie ik als resultaat van de worsteling met de directe pijn, waardoor er naast deze directe pijn ook nog eens indirecte pijn (lijden) ontstaat. De meeste behandelingen bij chronische pijn zijn gericht op het verminderen van de klachten en het verbeteren van het functioneren. Pijnzorg Actief biedt een alternatief voor het onder controle krijgen van klachten.

Accepteert u uw klachten? 

U leert op een andere manier met vervelende gedachten, gevoelens en klachten om te gaan dan een eerste automatische reactie ingeeft: oplossen! Het blijkt namelijk dat het gevecht aangaan met gedachten en/of gevoelens (of ze proberen te vermijden) er juist voor zorgt dat deze een grotere invloed krijgen op iemands leven. Het alternatief is acceptatie van deze vervelende ervaringen. Niet omdat deze zo leuk zijn, maar omdat u niet wilt dat ze nog meer ruimte innemen in uw leven. Met de energie die u overheeft, kunt u zich vervolgens richten op de dingen die er wel echt toe doen! De kern van deze behandeling is de filosofie dat het vechten tegen onvermijdelijke ervaringen/problemen (chronische klachten) uiteindelijk ten koste gaat van een waardevol, vitaal leven.

Wilt u een vitaal leven leiden? En voorkomen dat uw leven in het teken staat van de problemen die u tegenkomt op uw pad? Accepteert u uw klachten? 

De ACT-benadering biedt een alternatief voor het onder controle krijgen van pijnklachten

Contactpagina Cindy Mastenbroek Pijnzorg Actief, Buchten Sittard Geleen Limburg
Voor vragen of afspraken kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 06-57236323 of via e-mail: cindy.mastenbroek@pijnzorgactief.nl

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en activiteiten van Pijnzorg Actief? Meld u aan voor een bericht, wanneer er een nieuwe recensie, nieuwsbrief of andere algemene berichten geplaatst worden!