Cindy Mastenbroek

Cindy Mastenbroek is Pijnzorg Actief

Cindy Mastenbroek, Pijnzorg actief, chronische pijnklachten, ACT, behandeling pijnbestrijding, pijntherapie, werkwijze, Sittard Geleen, Zuid LimburgCindy Mastenbroek is mijn naam. Ik ben verpleegkundig pijnconsulent en heb ruim acht jaar ervaring in deze functie. Daarnaast heb ik meer dan 25 jaar ervaring in de verpleging als HBO-verpleegkundige.
Mijn passie ligt in het behandelen van mensen met chronische pijn en aanverwante problematieken, zoals stressgerelateerde problematiek, chronische vermoeidheid en angsten, die om welke reden dan ook vast zijn komen te lopen. Daarnaast wil ik graag mijn eigen visie aan andere mensen overbrengen.
Met mijn praktijk wil ik bereiken dat mijn patiënten binnen een korte tijd een aanzienlijke verbetering van kwaliteit van hun leefsituatie krijgen.

Sinds 2019 onderaannemer re-integratiediensten (modulair, Werkfit maken en Naar werk trajecten UWV)

Opleidingen Cindy Mastenbroek

Mijn specialisatie is op het gebied van chronische pijn. Hiervoor heb ik een HBO opleiding pijnconsulent gevolgd. Deze opleiding is goed te combineren als ACT-therapeut/ trainer. Mijn ervaring is dat veel mensen met chronische pijn van alles proberen om van hun pijn af te komen, vaak zonder bevredigend resultaat. Een recente, degelijk onderzochte aanpak voor het leren leven met chronische pijn is Acceptance and Commitment Therapy. De nadruk ligt niet op pijncontrole, maar op doen wat ertoe doet in het leven ondanks pijn en beperkingen. Centraal uitgangspunt is dat veel lijden wordt veroorzaakt door pogingen om pijnlijke ervaringen en emoties te vermijden. Daarom is ACT een krachtige behandelvorm bij chronische pijn. Ik beschik over actuele kennis op het gebied van chronische pijn en ACT.
Door mijn verpleegkundige achtergrond en gespecialiseerde opleiding ben ik in staat een unieke behandeling met ACT en pijneducatie te bieden.

Deze zorg heb ik gecombineerd met het aspect positieve gezondheid en gezonde leefstijl. Integrative Medicine geeft inzicht in de gehele lichamelijke, psychologische en sociaal-culturele context van de patiënt. Er kunnen op basis van dit inzicht preventie-en leefstijladviezen gegeven worden waardoor herstel sneller verloopt en klachten verminderend c.q. worden voorkomen.

Deze interventies zijn evidence based, veilig en effectief voor de gezondheid. Ze worden ingezet om te komen tot de beste behandeling.

Diploma’s en certificaten

Ik ben BIG geregistreerd HBO-verpleegkundige, in het bezit van een KIWA-certificaat voor ZZP-ers in de zorg en lid van de beroepsvereniging en kwaliteitsregister V&VN. Tevens gediplomeerd Integrative medicine professional en preventie- en leefstijlcoach.

Karakter eigenschappen m.b.t. mijn werk

Ik ben zowel resultaatgericht als klantgericht. Dit doe ik op een enthousiaste, empathische en doelgerichte manier. Mijn grootste kracht is dat ik werk met ervaringskennis. Hierdoor ben ik in staat een belangrijke bijdrage te leveren aan het verbeteren van de positie en de participatie in de samenleving van mensen met chronische pijn.
Pijnconsulent zijn vraagt om een pioniersrol met ambities, een innovatieve en ondernemende instelling en veel nieuwsgierigheid. Behandeling van chronische pijn biedt veel dynamiek, met mooie ontwikkelingen in behandelopties. Dit geeft mij ontzettend veel plezier en uitdaging. Ik stimuleer graag vitaliteit en ontwikkeling.

Ik sta graag voor u klaar!

Contactpagina Cindy Mastenbroek Pijnzorg Actief, Buchten Sittard Geleen Limburg
Voor vragen of afspraken kunt u mij bereiken op telefoonnummer: 06-57236323 of via e-mail: cindy.mastenbroek@pijnzorgactief.nl