Begin bij de basis!

Het stellen van een doel geeft de motivatie om te werken aan verbetering van welzijn. Het samenstellen van een plan van aanpak is de eerste grote stap, maar dit is nog maar het begin. 

Misschien heeft men dit al eerder gedaan, misschien is het allemaal nieuw. En misschien is men zelfs een beetje zenuwachtig. Maar geen zorgen; er komt verbetering!

Nieuw perspectief voor patiënten met chronische aandoeningen!

De behandeling is speciaal samengesteld om te laten slagen en wij zullen er zijn, bij elke stap die men zet.

Werkgevers kunnen een rol spelen bij vergoedingen voor deze dienstverlening! Informeer bij werkgever of bedrijfsarts.

Werkgevers zijn steeds vaker bereid om de kosten van behandelingen bij Pijnzorg Actief voor hun werknemers (deels) te vergoeden. We zien dat werknemers beter gaan functioneren en meer vitaliteit ervaren. Begin bij de basis!

Ondersteuning vindt plaats in het kader van:

  • vaardigheden en competentieontwikkeling
  • preventie van ziekteverzuim bij chronische aandoeningen
  • arbeidsongeschiktheid
  • re-integratietrajecten
  • loopbaanontwikkeling

Cindy Mastenbroek is eigenaar van Pijnzorg Actief, Limburg, Sittard-Geleen, Buchten. Praktijk voor behandeling van chronische pijn. Men leert vaardigheden ter verbetering van het welbevinden, verbetering van fysieke en mentale balans, beter herstel, afname van klachten en betere kwaliteit van leven met pijn! Dit betekent ondersteuning bij zelfmanagement. Preventieve zorg om beperkingen of verslechtering van de gezondheid te voorkomen wordt ingezet.

Focus op wat echt belangrijk is!

Om in contact te komen met chronische pijn lotgenoten Nederland kan men deelnemen aan de Pijnzorg Actief GROEP.

Huisartsen, bedrijfsartsen en verzekeringsartsen kunnen vrijblijvend contact opnemen om te bespreken of een specifieke situatie voor behandeling in aanmerking komt telefoonnummer: 06-57236323 of e-mail: cindy.mastenbroek@pijnzorgactief.nl

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en activiteiten van Pijnzorg Actief? Meld u aan voor een bericht, wanneer er een nieuwe recensie, nieuwsbrief of andere algemene berichten geplaatst worden!