Beleid preventieve gezondheidszorg en gezonde leefstijl!

Actief beleid voor preventieve gezondheidszorg en stimuleren van gezonde leefstijl!

Beleid preventieve gezondheidszorg en gezonde leefstijl!

Als verpleegkundige gezondheid aanpakken (in plaats van ziektešŸ˜‰) in Nederland…dan pas zijn we goed bezig! Wetenschappelijk gezien zijn veel natuurlijke behandelingen ook nog eens beter, vaker en onafhankelijker onderzocht dus daar hoeft men niet bang voor te zijn! Beleid preventieve gezondheidszorg en gezonde leefstijl!

Gezond blijven is minstens zo belangrijk als (bij ziekte) genezen. Dus gaat gezondheid onder meer over een goede leefstijl, iets waar ook heel wat mensen hulp bij kunnen gebruiken. Preventieve gezondheidszorg en gezonde leefstijl als geheel!

Kwaliteit van leven drastisch verbeteren. Eigen gezondheid en welzijn wordt proactief beheert.

We willen gezondheid biopychosociaal benaderen. Bij Pijnzorg Actief zien we daarom dan ook veel mogelijkheden binnen het beleid van preventieve zorg. Het sluit perfect aan om in beweging te te komen, te motiveren en tevens te kijken naar het gedrag en wat dit oplevert. Het opent nieuwe mogelijkheden voor interventies binnen het beleid van Pijnzorg Actief.

Men ontvangt een gepersonaliseerd plan gemaakt op basis van de behoeften. Dit persoonlijke plan omvat onder meer educatie voor genezing en het ontwikkelen van gezonde gedragspatronen met aanbevelingen over voeding, lichaamsbeweging, supplementen en stressmanagementtechnieken.

Focus op gezonde leefstijl en educatie

Het gaat onder andere over leefstijlinterventies, zowel preventief als in de behandeling (gezonde mensen kunnen langer participeren in onze maatschappij, langer doorwerken, langer zelfstandig wonen en het is goed voor de economie, etc.). Pijnzorg Actief maakt gebruik van evidence based methoden om gezondheid en welbevinden te bevorderen.

Actief beleid voor preventieve gezondheidszorg en stimuleren van gezonde leefstijl!

De interventies op gebied van beweging, gedrag en voeding zijn toe te passen onder andere bij pijn en klachten aan het bewegingsapparaat, stress, angst, depressie, vermoeidheid, diabetes mellitus, hart- en vaatziekten, neurodegeneratieve aandoeningen, oncologie, palliatieve zorg en ouderenzorg. Ook inzetbaar binnen arbeidsparticipatie of voorkomen van ziekteverzuim.

Gezonde mensen kunnen langer participeren in onze maatschappij

De meerwaarde zien we dan ook zeker om aandoeningen, beperkingen of verslechtering van de gezondheid te voorkomen, zodat men langer in de maatschappij kan participeren. Ondersteuning van zelfmanagement, versterken van de eigen regie en zelfredzaamheid. Een meerwaarde om klachten te verminderen of voorkomen!

Dat leefstijlinterventies ingezet kunnen worden ter voorkoming van gezondheidsklachten is duidelijk. Leefstijlinterventies worden tevens effectief ingezet voor herstel of behandeling van aandoeningen

Wil men de juiste beslissingen nemen over natuurlijk herstel?

Dus wilt u meer weten over preventie-en leefstijlcoaching, houd de website van Pijnzorg Actief zeker in de gaten!

Professionele zorg bij chronische aandoeningen en freelance opdrachten. Organisaties, instellingen, bedrijven en andere initiatiefnemersĀ kunnen vrijblijvendĀ contact opnemen met Pijnzorg Actief.

Huisartsen, werkgevers, bedrijfsartsen en verzekeringsartsen kunnen vrijblijvend contact opnemenĀ om te bespreken of een specifieke situatie voor behandeling in aanmerking komt telefoonnummer: 06-57236323 of e-mail: cindy.mastenbroek@pijnzorgactief.nl