Vernieuwde website: nu ook met subscribe mogelijkheid

Aanmelden voor nieuwsbrieven Pijnzorg Actief, subscribe

Vernieuwde website: klik dan op subscribe.  Natuurlijk ook met unsubscribe, maar die laatste zal niet veel gebruikt worden. De artikeltjes en nieuwsbrieven zijn daar te interessant voor. Ik wens u veel kijkplezier.

Subscribe bij Pijnzorg Actief

Hieronder staat in het kort beschreven hoe u zich kunt aanmelden/inschrijven/uitschrijven

Aanmelden (subscribe) voor een seintje, wanneer er een nieuwe nieuwsbrief of andere algemene berichten geplaatst worden!
Wilt dan van Pijnzorg Actief ook een mailtje ontvangen? Meldt u zich aan via het de subscribe onderaan de websitepagina.

Meld je aan met je eigen e-mailadres door dat in te typen in het vakje rechts, op de tekst: “enter email address”. Klik dan op subscribe (aanmelden) Je krijgt binnen enkele minuten in je mailbox een bevestigingsmail (zou ook in de Spambox terecht kunnen komen). Klik daar dan op de link. Vanaf dat moment krijg je iedere keer een mailtje zodra er door mij een nieuw bericht op de site geplaatst wordt. Zo blijf je up-to-date over het wel en wee van Pijnzorg Actief.

Je kunt je ten alle tijden weer afmelden: door je e-mailadres weer in te typen en vervolgens op de knop “Unsubscribe” te drukken. Ook dan krijg je een bevestigingsmail. Door op de link te klikken ontvang je vanaf dat moment geen updates meer.