Behandeling pijnbestrijding

Behandeling pijnbestrijding gebeurt op veel vlakken

Pijnzorg actief, chronische pijnklachten, ACT, behandeling, ziekteverzuim, verzekeringsartsen, letselschade advocaten, huisartsen, pijnbestrijding, pijntherapie, werkwijze, Sittard Geleen, Zuid LimburgChronische pijn vormt een groot gezondheidsprobleem. Uit onderzoek blijkt chronische pijn bij 1 op de 5 volwassenen in Nederland voor te komen. Van deze mensen blijkt 54% niet normaal te kunnen functioneren. Chronische pijn zorgt voor beperkingen in het dagelijks leven, onder andere bij fysieke en sociale activiteiten. Het vergroot de kans op psychopathologie en ziekteverzuim. Naast de impact van chronische pijn op de kwaliteit van leven van de betreffende persoon, heeft het ook een maatschappelijke impact.
Om de persoonlijke en maatschappelijke impact van chronische pijn te verminderen wordt er veel onderzoek gedaan naar de effecten van verschillende behandelinterventies en vormen van pijnbestrijding bij chronische pijn. In de dagelijkse praktijk is de zoektocht naar de juiste behandeling bij pijnbestrijding te bemerken. Patiënten met hun persoonlijke pijnklachten hebben vaak al verschillende specialisten en behandelaren bezocht, die zich elk binnen hun eigen specialisme uitlaten over de pijnklachten. Het komt geregeld voor dat specialisten patiënten met chronische pijnklachten adviezen geven die passend zijn binnen acute pijnproblematiek. De integratie tussen lichamelijke, psychische en sociale aspecten van het functioneren wordt hierin echter vaak gemist.
Deze adviezen kunnen echter wel bijdragen aan het ontstaan of voortduren van disfunctionele pijncognities. 80% van de pijnpatiënten  voelt zichzelf onvoldoende of inadequaat behandeld.

Mijn behandeling is een krachtige en originele behandeling voor een betere kwaliteit van leven!

Contactpagina Cindy Mastenbroek Pijnzorg Actief, Buchten Sittard Geleen Zuid Limburg
Voor vragen of afspraken kunt u mij bereiken op telefoonnummer: 06-57236323 of via e-mail: cindy.mastenbroek@pijnzorgactief.nl