Loopbaanadvies, duurzame inzetbaarheid en outplacement

Welkom bij mijn dienstenpagina, waar ik een uitgebreide en dynamische reeks ondersteunende oplossingen bied voor individuen en organisaties. Als re-integratieadviseur met expertise in chronische aandoeningen, sta ik klaar om u te begeleiden op uw pad naar professioneel welzijn en succes. Van resultaatgerichte methoden tot een klantgerichte benadering combineer ik enthousiasme, empathie en doelgerichtheid om doelen te verwezenlijken. Mijn integrale aanpak, gebaseerd op (neuro-)psychologische inzichten en stresscoaching, biedt waardevolle voordelen voor werkgevers, werknemers, cliënten en het UWV.

Als verpleegkundige met een focus op chronische aandoeningen en een achtergrond in re-integratie, bied ik een breed scala aan diensten aan die gericht zijn op het bevorderen van duurzame arbeidsparticipatie en het ondersteunen van mensen bij het vinden van zinvol werk, zelfs in het licht van gezondheidsuitdagingen.

Ik combineer mijn medische expertise met loopbaanadvies en re-integratiebegeleiding, waardoor ik een unieke invalshoek bied die gericht is op het maximaliseren van het welzijn van mijn cliënten. Ik maak gebruik van verschillende tools en technieken, waaronder preventie- en leefstijlcoaching, stresscoaching, motivational interviewing en Acceptance and Commitment Therapie (ACT), om individuen te ondersteunen bij het overwinnen van obstakels en het bereiken van hun professionele doelen.

Door middel van een holistische benadering probeer ik niet alleen de symptomen van aandoeningen aan te pakken, maar ook de onderliggende oorzaken ervan te begrijpen en aan te pakken. Dit stelt mij in staat om op maat gemaakte programma’s te ontwikkelen die afgestemd zijn op de unieke behoeften en gestelde doelen.

Of het nu gaat om het omgaan met stress op de werkplek, het verbeteren van de levensstijl om gezondheidsproblemen te beheren of het verkennen van nieuwe carrièremogelijkheden die rekening houden met gezondheidsbeperkingen, mijn doel is om mijn cliënten te empoweren en hen te helpen een vervuld en productief leven te leiden, ongeacht hun gezondheidsstatus.

Laten we samen uw mogelijkheden verkennen, capaciteiten benutten en een toekomst van mogelijkheden creëren!

“Empower your journey: Navigating careers with compassion and expertise.”