Focus op wat echt belangrijk is!

Pijnzorg Actief mocht weer een mooie recensie ontvangen van een patiënte die via Achmea | Centraal Beheer door werd verwezen. Het is mooi om te zien en ervaren hoe dankbaar men is! En toen we de contactpersoon van Achmea telefonisch spraken kregen we weer complimenten, hij had reeds vernomen van de positieve bevindingen van de patiënte. Hier zijn we ontzettend blij en heel erg trots op. Met toestemming van de patiënte mag ik deze review publiceren.

“Ik voelde mij begrepen, want aan de buitenkant ziet men niet aan mij dat ik leef met pijn!” 

Door een arbeidsdeskundige bij Achmea, ben ik verwezen naar u omdat ik restverschijnselen heb n.a.v. de kop-staartbotsing. Aan deze aanrijding, waaraan ik geen schuld had, heb ik een whiplash overgehouden. Omdat ik nog steeds nek-schouder-en rugklachten heb, ben ik dus naar Pijnzorg Actief verwezen. Voor mij was het maar afwachten wat Pijnzorg Actief voor mij kon betekenen. De kennismaking is uiterst prettig verlopen. Ik werd op mijn gemak gesteld door het begrip welk u toonde. Ik voelde mij begrepen, want aan de buitenkant ziet men niet aan mij dat ik leef met pijn.

Pijnzorg Actief heeft mij duidelijke uitleg gegeven uit hetgeen het behandelplan zou bestaan met de kanttekening, dat de pijn niet weg zou gaan maar dat ik deze pijn en ongemakken rustig kon toelaten en accepteren. U heeft mij vragen gesteld en vragenlijsten laten invullen gericht op, hoe om te gaan met de pijn, het gevoel en het verstand. Tevens heeft men met mij oefeningen gedaan en mij deze ook op papier aangereikt. Er zijn ook oefeningen bij die ik ongemerkt tijdens mijn werk kan uitoefenen. Daar zal ik baat bij hebben.

Onze gesprekken verliepen in een ontspannen sfeer en u had alle begrip voor mijn standpunten, vragen en soms ook over mijn bedenkingen.

Ik ben blij dat ik deze sessies bij u heb mogen volgen. Het meeste baat heb ik gehad doordat er iemand met ervaring op dit gebied naar mij luisterde en mij “handvaten” heeft aangereikt om met de pijnpieken om te gaan en deze ook te relativeren.

Het heeft beslist nut gehad waarvoor mijn hartelijke dank.

Met vriendelijke groet,

F.R.

Focus op wat echt belangrijk is!

Meer weten over de aanpak van Pijnzorg Actief? Maak een afspraak voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek op uw werk of thuis.

Cindy Mastenbroek is eigenaar van Pijnzorg Actief, Limburg, Sittard-Geleen, Buchten. Praktijk voor behandeling van chronische pijn. Men leert vaardigheden ter verbetering van het welbevinden, verbetering van fysieke en mentale balans, beter herstel, afname van klachten en betere kwaliteit van leven met pijn! Dit betekent dat er ondersteuning wordt geboden bij zelfmanagement en preventieve zorg om beperkingen of verslechtering van de gezondheid te voorkomen ingezet wordt. Focus op wat echt belangrijk is!

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en activiteiten van Pijnzorg Actief? Meld u aan voor een bericht, wanneer er een nieuwe recensie, nieuwsbrief of andere algemene berichten geplaatst worden!