Dienstverlening van hoge kwaliteit

Kiwa Keurmerk ZZP-er Zorg behaald, kwaliteitszorg, keurmerk, certificaat, pijnzorg

Dienstverlening van hoge kwaliteit. Dat is de basis voor een goede relatie met patiënten. Via Kiwa neemt Pijnzorg Actief deel aan het kwaliteitsprogramma “Mijn Keurmerk”. Binnen dit kwaliteitsprogramma wordt aan patiënten in een korte enquête gevraagd hoe de dienstverlening wordt ervaren. Patiënten kunnen dat het beste beoordelen.

Het onderzoek levert Pijnzorg Actief belangrijke informatie op voor het nog verder verbeteren van de geleverde zorg. Wij vragen alle patiënten om hieraan deel te nemen. Er worden een aantal vragen voorgelegd over de zorg die Pijnzorg Actief verleent. Dienstverlening van hoge kwaliteit staat bij Pijnzorg Actief hoog in het vaandel!

Patiënten beoordelen de behandelmethode van Pijnzorg Actief gemiddeld met een 8.8 !

Classificaties waar Pijnzorg Actief hoog op scoort zijn: afspraken, bereikbaarheid en professionaliteit. Daarnaast worden de competenties klantgerichtheid, sensitiviteit, integriteit, communicatie, organisatie, samenwerken en vakbekwaamheid hoog gewaardeerd! Iets waar we bij Pijnzorg Actief niet alleen trots op zijn, maar wat ons sterkt en nog verder enthousiasmeert meer patiënten te kunnen helpen. 

Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij Pijnzorg Actief voorop!

Pijnzorg Actief ontvangt veel positieve berichten over de geboden zorg. Echter…alle lof voor de patiënten bij Pijnzorg Actief! Zij hebben het allemaal zelf gedaan en aangedurfd! Pijnzorg Actief geeft alleen de handreiking, stimuleert en motiveert. 

Cindy ontving een mooie recensie van een tevreden patiënt. Cindy bood de zorg gedeeltelijk in de thuissituatie en enkele malen op het werk van de patiënt. 

Cindy volgde de 2-jarige post-HBO opleiding tot Pijnconsulent. In deze opleiding worden pijnconsulenten specifiek opgeleid om pijnpatiënten te ondersteunen bij educatie, zelfmanagementtaken, medicatie- (opioïden) monitoring en zijn daarbij expert op het gebied van pijnbehandelingen. Ze hebben een coördinerende, adviserende en uitvoerende rol bij multidisciplinaire zorg van pijnpatiënten in de 1e en 2e lijnszorg. 

Cindy ziet patiënten die al veel hebben geprobeerd om van hun pijnklachten af te komen (ook pijnrevalidatietrajecten). Ze vind het belangrijk om te kijken naar wat bij mensen past. Daarom zijn er combinaties van behandelingen en technieken. Ook zijn er verschillen in uitkomsten van diagnostiek. Dit betekent dat ook interventies specifiek gemaakt moeten worden bij iedere patiënt.

Dienstverlening van hoge kwaliteit

Het is mooi om te zien en ervaren hoe dankbaar men is! Dit maakt ons ontzettend blij en heel erg trots. 

Wij nodigen u dan ook van harte uit de recensie eens door te lezen. 

Meer weten over de aanpak van Pijnzorg Actief? Maak een afspraak voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek.