EFIC congres Valencia

Pijnzorg actief 02, werkwijze , sittard, geleen, westelijke mijnstreek roermond

EFIC Pain in Valencia is het grootste wetenschappelijke congres over pijn in 2019. Het brengt de meest erkende experts op het gebied van pijnbehandeling samen om kennis, idee├źn en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van pijnzorg uit te wisselen. Dit congres vindt plaats in Valencia van 4-7 september.

Wetenschappelijk pijncongres EFIC Valencia

Op 6 september organiseert de Pijn Alliantie in Nederland (PAIN) een wetenschappelijke bijeenkomst in Valencia. De PAIN heeft als doelstelling om het wetenschappelijk onderzoek naar pijnbehandeling en preventie van pijn in Nederland te bevorderen en te verbeteren.

Pijnzorg Actief biedt kwalitatief hoogwaardige zorg bij chronische pijn.

Verpleegkundig pijnconsulent Cindy Mastenbroek neemt deel aan EFIC congres in Valencia om nieuwe kennis op te doen op het gebied van pijnbehandeling en pijnbestrijding. Ook neemt Cindy deel aan de wetenschappelijke bijeenkomst van de PAIN. Pijnzorg Actief werkt zoveel mogelijk aan de hand van de nieuwste wetenschappelijke en evidence based practice inzichten.

Pijnzorg Actief wordt beheerd door een professioneel opgeleide pijnconsulent. Er wordt gestreefd naar een duurzame en effectieve behandeling van chronische pijnklachten.

Met focus op kwaliteit van leven, gezonde leefstijl en betaalbare pijnzorg door de inzet van effectieve evidence based moderne interventies.