Kwaliteitszorg meetbaar en zichtbaar!

Pijnzorg Actief is in het bezit van het Kiwa-keurmerk certificaat. Hiermee voldoet Pijnzorg Actief aan de beroeps- en ondernemerseisen en verleent kwalitatief goede zorg. Voor patiënten is het keurmerk een belangrijk hulpmiddel om een goede en veilige keuze te maken uit het aanbod van zorgverleners. 

Certificaat Kiwa pijnzorg actief, westelijke mijnstreek, sittard geleen, born, Zuid limburg

De norm van het nieuwe keurmerk laat zien bij welke eis, welke wetgeving hoort. Wat het Kiwa keurmerk betreft vereist de kwaliteitswet Wkkgz een overeenkomst tussen opdrachtgever en zzp’er, aansluiting bij een klachten en geschilleninstantie, incidentmelding, een zorgdossier, professioneel werken, reflectie/ intervisie, een zelfverklaring rondom risicovolle en voorbehouden handelingen en een vervangingsovereenkomst.

➡️ Bij Pijnzorg Actief maakt men een vrije keuze voor deze zorg, men is geen nummer in een systeem, maar zelf-kiezend en regie voerend! 💯

Kwaliteit en persoonlijke aanpak staan bij Pijnzorg Actief voorop! Kwaliteitszorg meetbaar en zichtbaar!

Dienstverlening van hoge kwaliteit. Dat is de basis voor een goede relatie met patiënten, en dat is merkbaar. De kwaliteit is meetbaar en zichtbaar! Via Kiwa neemt Pijnzorg Actief actief deel aan het kwaliteitsprogramma “Mijn Keurmerk”. Binnen dit kwaliteitsprogramma wordt aan patiënten in een korte enquête gevraagd hoe de dienstverlening wordt ervaren. Patiënten kunnen dat het beste beoordelen.

Alle lof voor patiënten!

Cindy Mastenbroek is eigenaar van Pijnzorg Actief, Limburg, Sittard-Geleen, Buchten. Praktijk voor behandeling van chronische pijn. Men leert vaardigheden ter verbetering van het welbevinden, verbetering van fysieke en mentale balans, beter herstel, afname van klachten en betere kwaliteit van leven met pijn! Dit betekent ondersteuning bij zelfmanagement. Preventieve zorg om beperkingen of verslechtering van de gezondheid te voorkomen wordt ingezet.

Focus op wat echt belangrijk is!

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en activiteiten van Pijnzorg Actief? Meld u aan voor een bericht, wanneer er een nieuwe recensie, nieuwsbrief of andere algemene berichten geplaatst worden!