Onze professionele dienstverlening gaat door tijdens corona crisis.

De situatie rondom het coronavirus is voor niemand leuk. Maar heb je een chronische aandoening, dan heeft het extra veel impact. Thuis werken is niet altijd makkelijk en drukte in huis is vaak onvermijdelijk. Het kan extra lastig zijn om alles rond te krijgen en toch naar je eigen lichaam te blijven luisteren. We willen iedereen die hiermee worstelt dan ook graag een hart onder de riem steken.

Onze professionele dienstverlening gaat door tijdens corona crisis!

Nieuwe omstandigheden leveren nieuwe mogelijkheden en een proactieve aanpak op. Dat zal zeker motiveren en empoweren! Dit optimaliseert resultaten!

De dienstverlening bij Pijnzorg Actief gaat door. Er vinden geen ‘face to face’ afspraken plaats. Gesprekken vinden plaats via e-coaching met behulp van online meetings. We begeleiden patiënten met interessante assessments en e-learnings. Inzet hiervan gaat op basis van welke zorg op dat moment gewenst is.

Keep up the good spirit!

Voor verdere informatie over behandeling pijnbestrijding verwijs ik u naar Pijnzorg Actief. U kunt Pijnzorg Actief ook volgen via Facebook.

Om in contact te komen met chronische pijn lotgenoten Nederland kan men deelnemen aan de Pijnzorg Actief GROEP.

Huisartsen, bedrijfsartsen en verzekeringsartsen kunnen vrijblijvend contact opnemen om te bespreken of een specifieke situatie voor behandeling in aanmerking komt telefoonnummer: 06-57236323 of e-mail: cindy.mastenbroek@pijnzorgactief.nl

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en activiteiten van Pijnzorg Actief? Meld u aan voor een bericht, wanneer er een nieuwe recensie, nieuwsbrief of andere algemene berichten geplaatst worden!