Pijnzorg Actief e-Health programma

Actief beleid voor preventieve gezondheidszorg en stimuleren van gezondheid

De zorgverlening bij Pijnzorg Actief vindt onder andere plaats via e-coaching met behulp van online meetings. We begeleiden patiënten met interessante assessments en e-learnings via Pijnzorg Actief e-health programma van Gezondeboel. Inzet hiervan gaat op basis van welke zorg op dat moment gewenst is.

Hierdoor is het mogelijk de psychische gezondheid te bevorderen door vroegtijdig te handelen. Bij Gezondeboel gelooft men in een mentaal veerkrachtige samenleving. Dit willen we bereiken door mentale gezondheid toegankelijk en laagdrempelig te maken voor iedereen. Hoe? Met behulp van een online e-Healthplatform! Daar komen trainingen, Virtual Reality en vragenlijsten samen.

Preventie is hierbij het uitgangspunt. Laagdrempelige online trainingen worden in een vroeg stadium aangeboden. Veerkracht wordt versterkt en psychische kwetsbaarheid beperkt.

Onze professionele dienstverlening aangevuld met e-health programma’s!

Nieuwe omstandigheden leveren nieuwe mogelijkheden en een proactieve aanpak op. Dat zal zeker motiveren en empoweren! Dit optimaliseert resultaten!

Door psychologische kennis vanuit de hele wereld begrijpelijk en toegankelijk beschikbaar te stellen voor iedereen en op het juiste moment, willen wij mensen het vermogen geven om veerkrachtig te leven.

Preventie is hierbij het uitgangspunt. We creëren in een vroegtijdig stadium bewustwording en bieden een laagdrempelige interventie.

Wij geloven in eigen regie! Iedereen kan, met behulp van de juiste hulpmiddelen en vaardigheden, aan zijn eigen mentale gezondheid werken. Gezondeboel biedt hierbij de hulp die nodig is met apps, online programma’s en virtual reality.

Keep up the good spirit!

Wij vinden gebruiksgemak ontzettend belangrijk. De gebruiker wordt geïnspireerd en maakt met plezier gebruik van de programma’s. Het aanbod wordt ontwikkeld vanuit de behoefte van de gebruiker en er wordt gezorgd dat Gezondeboel altijd en overal toegankelijk is, waar men ook is.

Voor verdere informatie over behandeling pijnbestrijding verwijs ik u naar Pijnzorg Actief. U kunt Pijnzorg Actief ook volgen via Facebook.

Om in contact te komen met chronische pijn lotgenoten Nederland kan men deelnemen aan de Pijnzorg Actief GROEP.

Huisartsen, bedrijfsartsen en verzekeringsartsen kunnen vrijblijvend contact opnemen om te bespreken of een specifieke situatie voor behandeling in aanmerking komt telefoonnummer: 06-57236323 of e-mail: cindy.mastenbroek@pijnzorgactief.nl

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en activiteiten van Pijnzorg Actief? Meld u aan voor een bericht, wanneer er een nieuwe recensie, nieuwsbrief of andere algemene berichten geplaatst worden!