Verpleegkundige en Loopbaanadviseur

verpleegkundige en loopbaanadviseur

Als toegewijde verpleegkundige met meer dan 30 jaar ervaring in de gezondheidszorg, ben ik gespecialiseerd in loopbaanadvies, duurzame inzetbaarheid en outplacement. Mijn passie ligt in het ondersteunen van cliënten om al hun capaciteiten in te zetten en hun welzijn te optimaliseren. Door mijn uitgebreide ervaring in patiëntenzorg, gecombineerd met mijn expertise in professionele ontwikkeling, bied ik een unieke combinatie van empathie, kennis en strategische begeleiding.

In mijn rol als verpleegkundige heb ik een diepgaand begrip ontwikkeld van patiëntenzorg en de specifieke uitdagingen die mensen met chronische aandoeningen tegenkomen. Ik heb effectieve zorgplannen opgesteld en geïmplementeerd, gericht op het bevorderen van herstel en welzijn. Mijn aanpak is holistisch en cliëntgericht, waarbij ik streef naar een balans tussen fysieke en mentale gezondheid.

Daarnaast heb ik mijn vaardigheden uitgebreid naar het gebied van loopbaanadvies en duurzame inzetbaarheid. Ik begeleid cliënten bij hun carrièreontwikkeling door hen te helpen hun sterke punten te identificeren, vaardigheden te ontwikkelen en een gezonde werk-privébalans te behouden. Mijn ervaring in outplacement stelt me in staat om professionals succesvol te ondersteunen bij het vinden van nieuwe carrièrepaden die passen bij hun talenten en ambities.

Belangrijke vaardigheden en kwalificaties:

  • Uitgebreide ervaring in patiëntenzorg en het opstellen van holistische zorgplannen.
  • Sterke coachings- en begeleidingsvaardigheden gericht op loopbaanontwikkeling en duurzame inzetbaarheid.
  • Ervaring met het begeleiden van outplacementtrajecten en het ondersteunen van cliënten bij het vinden van nieuwe kansen.
  • Bekwaam in het ontwikkelen en uitvoeren van maatwerkplannen voor professionele groei en welzijn.
  • Uitstekende communicatieve en interpersoonlijke vaardigheden, met een empathische en cliëntgerichte benadering.

Ik help mijn cliënten hun doelen te bereiken en hun gezondheid en welzijn te bevorderen.

Pijnzorg Actief biedt een uitgebreide en dynamische reeks ondersteunende oplossingen op het gebied van loopbaanadvies, duurzame inzetbaarheid en outplacement. Als re-integratieadviseur met expertise in chronische aandoeningen, begeleid ik individuen en organisaties op het pad naar professioneel welzijn en succes.