UWV verwijst naar Pijnzorg Actief bij pijnklachten

UWV patiënt heeft recentelijk een behandeling afgesloten en was zeer tevreden, Pijnzorg Actief ontving een 9 voor de geboden zorg!

“Het is altijd weer mooi om te zien dat patiënten binnen een relatief korte tijd een aanzienlijke verbetering van kwaliteit van hun leefsituatie ervaren. Verwachtingen moeten misschien bijgesteld worden, maar het heeft geen zin om iemand gouden bergen te beloven terwijl deze er niet zijn. Eerdere teleurstellingen maken van pijn een lijden. Er is meer dan alleen maar pijn”

Minder beperkingen in werk en sociale leven!

Dit is wat de patiënt mij schreef:
Na vele jaren van pijn en er volgens mij er alles aan te hebben gedaan om er vanaf te komen of in ieder geval een beetje, kom ik via het UWV terecht bij Pijnzorg Actief in Buchten. Ik werd door verwezen door een verzekeringsarts van het UWV.

De behandeling (leven met pijn) wat ik heb doorlopen wijkt niet veel af van de behandeling welke ik een jaar eerder in het ziekenhuis heb gehad, deze was in groepsverband. De behandeling bij Pijnzorg Actief in Buchten was op individuele basis.

Waar je dan ook meer aandacht krijgt wat voor mij dan ook beter heeft uitgepakt. Ik heb er van geleerd dat er meer is dan pijn en ook van andere momenten kan en mag genieten wat niet wegneemt dat de pijn er minder op geworden is. De pijn die de overhand neemt is er niet minder van geworden.

“Waar je dan ook meer aandacht krijgt wat voor mij dan ook beter heeft uitgepakt”

Voor mij heeft de behandelaar het op de juiste manier aan gepakt en ik zal hier in de toekomst zeker nog baat van hebben. Er zijn oefeningen die ik nog steeds in mijn dagelijks leven toepas. De meeste baat heb ik nog steeds van de mindfulnessoefeningen, geeft mij rust.

Conclusie Pijnzorg Actief na afsluiten behandeltraject:

Chronische pijn is een enorm probleem voor de patiënt, zowel persoonlijk als maatschappelijk. Er zal veel zorg worden besteed aan de toekomst, want hoe dan ook zullen er weer vervelende gedachten, gevoelens en sensaties op gaan spelen. Dan heeft men de ‘tools’ binnen handbereik om deze nare ervaringen het hoofd te bieden en beperkingen te voorkomen.

Pijnzorg Actief en UWV streven naar een snelle, duurzame en kwaliteitsvolle behandeling

Huisartsen, bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en letselschadeadvocaten kunnen vrijblijvend contact opnemen om te bespreken of een specifieke situatie voor behandeling in aanmerking komt.