Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019

Nieuwsbrief september 2019 staat op de website van Pijnzorg Actief.

Graag wil ik via dit bericht de aankondiging van de nieuwe nieuwsbrief september 2019 bekend maken. Er zijn weer heel wat innovatieve activiteiten en ontwikkelingen geweest die we graag met jullie delen.

In deze nieuwsbrief september 2019 krijg je informatie over de werkwijze en activiteiten van Pijnzorg Actief en informatie over chronische pijn en aanverwante problematieken.

Het was al bekend dat er nu via de website een subscribe mogelijkheid is om een berichtje te ontvangen indien er interessante nieuwtjes zijn. In de nieuwsbrief kunt u lezen hoe u zich hiervoor kunt aanmelden.

In Valencia heeft Cindy erkende experts op het gebied van pijnbehandelingen Rob Smeets en Lorimer Moseley mogen ontmoeten.

Pijnzorg Actief past de nieuwste ontwikkelingen toe op het gebied van pijnbehandeling!

Wist u dat zorgverzekeraars de zorg bij Pijnzorg Actief vergoeden vanuit de verplichte basisverzekering en niet onder het eigen risico valt? Pijnzorg Actief is in het bezit van het KIWA certificaat ZZP’er Zorg. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij Pijnzorg Actief voorop! U kunt lezen aan welke eisen Pijnzorg Actief moet voldoen om het keurmerk te behalen. U leest ook op welke classificaties en competenties Pijnzorg Actief hoog scoort!

***NIEUW*** Pijnzorg Actief GROEP voor mensen met chronische pijn om inspiratie op te doen en elkaar te steunen.

Voor werkgevers zijn er mogelijkheden om op een eenvoudige manier gebruik te kunnen maken van de zorg die Pijnzorg Actief biedt.

Wil je verder lezen om de gehele nieuwsbrief september 2019 te lezen, klik dan hier. Ik wens je veel plezier bij het lezen van deze nieuwsbrief!

Je kunt Pijnzorg Actief ook volgen via Facebook. Voor verdere informatie over Pijnzorg Actief verwijs ik u naar de website