Chronische pijn lotgenoten Nederland

Chronische pijn lotgenoten Nederland, Pijnzorg Actief, pijn veroorzaakt door diabetes, poloneuropathie

Pijnzorg Actief heeft een groep aangemaakt voor mensen met chronische pijn en de gevolgen die deze pijn met zich meebrengt, zoals slaapproblemen, vermoeidheidsklachten, stress en dergelijke. Voor chronische pijn lotgenoten Nederland.

Het doel van de groep is in een veilige omgeving met anderen te praten over pijn en de gevolgen die dat voor iemands leven heeft. Men kan er geïnspireerd worden en een luisterend oor vinden. Men kan er vragen stellen, met anderen meedenken en informatie en kennis delen. Het is een besloten groep van Pijnzorg Actief, chronische pijn lotgenoten Nederland.

Alles kan en mag je delen over je leven, je pijn en alles wat daar bij komt kijken.
Dit is een groep waar iedereen met pijn, door welke oorzaak of hoe ernstig dan ook, terecht kan om te steunen of gesteund te worden.

Je mag natuurlijk je verhaal hier delen, dat is een van de fijne dingen in deze groep. Het wordt gewaardeerd ervaringen te delen, om anderen te inspireren met je verhaal.

Ook is het fijn als je hier Iaat weten wanneer je iets fijns, moois of positiefs hebt meegemaakt in relatie tot je pijn. Ook tips zijn welkom, omdat anderen daar wellicht weer hun voordeel mee kunnen doen.

  • Welk hulpmiddel is bijvoorbeeld voor jou onmisbaar gebleken? 
  • Welke behandeling heeft jou het meest geholpen? 
  • Hoe houdt jij je pijn onder controle?
  • Waar haal jij je informatie over chronische pijn vandaan?
  • Waar wil je meer over weten?
  • Wat moeten anderen met chronische pijn zeker weten?

Stel je vraag via deze groep en kijk hoe we elkaar kunnen helpen!

We lezen veel over de patiënten, maar weinig over de partners, familieleden en anderen in de omgeving van patiënten met chronische pijn. Indien ook jullie naasten op zoek zijn naar informatie over chronische pijn, inspiratie of een luisterend oor te vinden, wellicht van andere partners, nodig hen dan zeker uit voor deze groep!

Ervaringsdeskundigheid van patiënten is goud! Gooi het niet aan de kant, maar laten we samen optrekken om de eindstreep te halen!

Bij Pijnzorg Actief kunnen we ook nog elke dag leren van patiënten! Chronische pijn lotgenoten Nederland geven ons de juiste inzichten om effectieve keuzes in mijn werk als verpleegkundig pijnconsulent te maken.

Om chronische pijn aan te pakken is het belangrijk om van elkaar te kunnen leren.

Het wordt gewaardeerd dat je je voorstelt in de groep via een kort berichtje. Zo weten ook deelnemers van de groep of je patiënt, partner, familielid, gezondheidszorgprofessional of anderszins belanghebbende bent. WE KUNNEN VAN ELKAAR LEREN!

Van één naar allen (samen) tegen pijn!

Dus als het je interessant lijkt nodig ik je uit om actief deel te nemen in deze besloten groep van Pijnzorg Actief. Naam van deze Facebookgroep: Pijnzorg Actief GROEP. Om de groep voor iedereen aantrekkelijk en interessant te houden gelden een aantal regels. Deze staan in het vastgezette bericht bovenaan de groepspagina. Deze regels graag in acht nemen!

Welkom bij de chronische pijn lotgenoten Nederland van Pijnzorg Actief!

Voor verdere informatie over behandeling pijnbestrijding verwijs ik u naar Pijnzorg Actief. U kunt Pijnzorg Actief ook volgen via Facebook.

Cindy Mastenbroek is eigenaar van Pijnzorg Actief, Limburg, Nederland. Het is een praktijk voor behandeling van chronische pijn. Men leert vaardigheden ter verbetering van het welbevinden, beter herstel, afname van klachten en betere kwaliteit van leven met pijn! Dit betekent dat er ondersteuning wordt geboden bij zelfmanagement. Er wordt preventieve zorg geboden om beperkingen of verslechtering van de gezondheid te voorkomen.