Anders omgaan met pijn en vervelende gedachten.

Onlangs ontving Cindy een recensie van een tevreden patiënt. Cindy bood de zorg in de thuissituatie van de patiënt. Acceptatie technieken vormden de rode draad. Deze patiënt had reeds ervaring met revalidatietrajecten. Het is mooi om te zien en ervaren hoe dankbaar men is! Dit maakt ons ontzettend blij en heel erg trots.

Anders omgaan met pijn en vervelende gedachten!

Het is heel belangrijk dat patiënten zich op hun gemak voelen bij een zorgverlener, zodat er ook een vertrouwensband kan ontstaan. Dat zijn voorwaarden voor een open en succesvolle zorgverlening! 

Dus wilt u weten hoe patiënten Cindy ervaren in haar werk? Lees dan zeker verder!

Met toestemming van de patiënt mag de onderstaande recensie openbaar gemaakt worden. Dit is wat een patiënt ons toestuurde:

Afgelopen periode heb ik 10 sessies gehad van Cindy Mastenbroek van Pijnzorg Actief. Aanleiding was het beter leren omgaan met mijn chronische rugpijn, de grote beperkingen die hierdoor ontstaan zijn maar ook het krijgen van betere kwaliteit van leven.

Er was al snel een vertrouwensband met Cindy waardoor het makkelijk was voor mij om me open te stellen voor de oefeningen.

De sessies waren zeer intensief maar heel waardevol. Vooral de fysieke oefeningen, mindfulness en defusie oefeningen hebben mij veel gebracht. Ik heb veel achtergrond informatie gekregen als naslag, om verder te kunnen. Dat was van de ene kant heel fijn en aan de andere kant soms verwarrend omdat een aantal van de oefeningen niet behandeld zijn.  Cindy paste namelijk de sessies aan op mijn individuele situatie. Van sommige specifieke oefeningen die betrekking hadden op pijn  heb ik helaas geen naslagdocumentatie gekregen. Dat zou ik wel fijn hebben gevonden.

De pijn is nog steeds aanwezig maar door de sessies bij Cindy heb ik geleerd de pijn niet zo’n dominante plek in mijn leven te geven. Ik heb binnen mijn beperkingen toch weer zicht op mogelijkheden gekregen.

MP

Het aantrekkelijke is dat de dienstverlening bij Pijnzorg Actief plaatsvindt via huisbezoeken en via e-coaching met behulp van online meetings. We begeleiden patiënten met interessante assessments en e-learnings. Inzet hiervan gaat op basis van welke zorg op dat moment gewenst is.

Meer weten over de aanpak van Pijnzorg Actief? Maak een afspraak voor een vrijblijvend en persoonlijk gesprek op uw werk of thuis.

Alle lof voor patiënten!

Cindy Mastenbroek is eigenaar van Pijnzorg Actief, Limburg, Sittard-Geleen, Buchten. Praktijk voor behandeling van chronische pijn. Men leert vaardigheden ter verbetering van het welbevinden, verbetering van fysieke en mentale balans, beter herstel, afname van klachten en betere kwaliteit van leven met pijn! Dit betekent dat er ondersteuning wordt geboden bij zelfmanagement. Preventieve zorg om beperkingen of verslechtering van de gezondheid te voorkomen wordt ingezet.

Focus op wat echt belangrijk is!

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en activiteiten van Pijnzorg Actief? Meld u aan voor een bericht, wanneer er een nieuwe recensie, nieuwsbrief of andere algemene berichten geplaatst worden!