Nieuw perspectief voor patiënten met chronische pijn!

Het blijkt maar weer dat het erg belangrijk is goed te luisteren naar de patiënt. Deze patiënt liet mij alvorens de behandelingen te starten weten dat hij meerdere malen teleurgesteld werd door hulpverleners die beloofden hem van zijn pijnklachten af te helpen. Onderstaande recensie, patiënt wil liever niet met naam benoemd worden.

ACT en andere werkwijzen chronische pijnkachten zijn TOP

“Mijn vraag aan u, kunt u iets voor mij betekenen? Hoop dat u mij een eerlijk antwoord geeft, daar ik al tegen verschillende teleurstellingen ben aangelopen van artsen en therapeuten”

Aan het einde van de behandelingen bemerkt dhr. dat hij anders omgaat met zij gedachten en mijn pijnbeleving is in positieve zin veranderd!

 

Dit is wat de cliënt schreef:

“Ik ben bij Cindy Mastenbroek terecht gekomen na een tip van mijn letselschade advocate. In eerste instantie heb ik de boot afgehouden i.v.m. eerdere behandelingen die uitliepen op teleurstellingen. Daar ik chronische pijnen heb en de klachten niet minder werden heb ik toch besloten om met Cindy contact op te nemen om een gesprek aan te gaan waarbij ik mij volledig heb opengesteld voor haar behandelingen.

“Ik hoop hier in de toekomst ook nog veel baat bij te blijven houden voor een goede kwaliteit van leven.”

Zij heeft mij oefeningen en handvaten gegeven om op een goede manier met chronische klachten en pijnen om te kunnen gaan. Diverse oefeningen waren mij al bekend daar ik ook nog steeds 2 maal per week naar de fysiotherapie ga en ik ook een rijk sport verleden heb. Wat mij met name helpt zijn de mindfulness oefeningen. Dit zijn absoluut geen zweverige oefeningen; je moet er uiteraard wel voor open staan anders werkt het niet. Ze heeft de oefeningen zowel voor het lichamelijke als het geestelijke op een duidelijke manier uitgelegd, ik hoop hier in de toekomst ook nog veel baat bij te blijven houden voor een goede kwaliteit van leven.”