Nieuwsbrief december 2019

Nieuwsbrief december 2021 Pijnzorg Actief

Nieuwsbrief december 2019 staat op de website van Pijnzorg Actief.

Graag wil ik via dit bericht de aankondiging van de nieuwe nieuwsbrief december 2019 bekend maken. Er zijn weer heel wat innovatieve activiteiten en ontwikkelingen die we graag met jullie delen.

In deze nieuwsbrief december 2019 krijg je informatie over de werkwijze en activiteiten van Pijnzorg Actief en informatie over chronische pijn en aanverwante problematieken.

Pijnzorg Actief past de nieuwste ontwikkelingen toe op het gebied van pijnbehandeling!

Pijnzorg Actief vindt het belangrijk dat er meer focus is op preventie en educatie. Verder gaat leefstijlgeneeskunde een grote rol spelen. Wilt u weten wat hierin de nieuwste ontwikkelingen zijn bij Pijnzorg Actief, leest u dan verder.

Wist u dat zorgverzekeraars de zorg bij Pijnzorg Actief vergoeden vanuit de verplichte basisverzekering en niet onder het eigen risico valt? Pijnzorg Actief is in het bezit van het KIWA certificaat ZZP’er Zorg. Kwaliteit en persoonlijke aandacht staan bij Pijnzorg Actief voorop!

***NIEUW*** Pijnzorg Actief GROEP voor mensen met chronische pijn om inspiratie op te doen en elkaar te steunen.

Voor werkgevers zijn er mogelijkheden om op een eenvoudige manier gebruik te kunnen maken van de zorg die Pijnzorg Actief biedt.

Wil je verder lezen om de gehele nieuwsbrief december 2019 te lezen, klik dan hier. Ik wens je veel plezier bij het lezen van deze nieuwsbrief!

Je kunt Pijnzorg Actief ook volgen via FacebookVoor verdere informatie over Pijnzorg Actief verwijs ik u naar de website